Gospelland Elke zaterdag van 20.00 tot 22.00 uur. 

Een wekelijks terugkerend muziekprogramma met 2 uur non-stop Gospelmuziek van over de hele wereld. Behalve Nederlandstalig dus ook bijvoorbeeld uit China.

Gospelmuziek wint aan populariteit. Zo is Black Gospel bij de meesten wel bekend, onder andere van de film Sister Act. Maar er is meer. Van oorsprong gezongen bij kerkdiensten, tegenwoordig ook bij trouwerijen. Zo heb je vocalgroepen, Gospelbands en koren. Ook de muziekstijlen groeien mee en je komt Gospelnummers tegen in de rockmuziek, maar ook jazz, country en bluegrass. Veel Gospelmuziek ligt prettig in het gehoor en heeft een bekende melodie die men graag meezingt.

Gospelland, gestart in 2009 met de uitzendingen op de lokale radio, is in deze periode omgetoverd tot een nonstop variant. De muziekstukken spreken voor zich en de teksten ook en of je gelooft of niet, de muziek is heerlijk om naar te luisteren op de achtergrond. Maar een tandje erbij zetten mag natuurlijk ook! Wij dagen u uit om er eens lekker voor te gaan zitten en vooral te genieten. Genieten van (h)eerlijke melodie├źn, samenzang, solo's en hele bijzondere meerstemmige nummers.  

Mocht u zelf een Gospelnummer willen aanvragen, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het aanvraagformulier elders op deze website. Ook voor andere vragen kunt u terecht via het formulier of de e-mail.

Veel luisterplezier!

Team Gospelland.