Nieuws week 16 Speciaal

  • woensdag 19 april 2017

Live uitzendingen binnenkort?

'Te gast bij'  op 20 april 2017 

Het uur van ...

13 en 14 mei live radio vanaf de Samenloop voor Hoop

* Raadsvergaderingen 

 

Nieuw:

 

* Teenage Radio tijdelijk under construction

* Freakshow nieuw programma van Nick en Pascal op vrijdagavond één keer in de maand

 

'Te gast bij' met Peter van den Heijkant, Karel Gulickx, Jan van Strijp, Toos Nagtzaam en Wilma Bakx

Het radioprogramma 'te gast bij' van donderdag 20 april wordt live opgenomen en uitgezonden tussen 19.00-20.00 uur. Een programma met gasten die praten met Cees Raats en Jeanny Wouters.  De gasten van deze donderdag zijn: Peter van de Heijkant en Karel Gulickx van de Actiegroep Verkeersoverlast Baarle. Met Jan van Strijp praten we over het vernieuwde Kaarsenmuseum. Toos Nagtzaam en Wilma Bakx hebben beide een zorgorganisatie respectievelijk ZorgXtra en Wilma Ontzorgt en vertellen daarover. 

 Te gast bij wordt herhaald op dinsdagavond om 18.00 uur en is ook terug te luisteren.terugluisteren

Wilt u ook een keer onze gast zijn, hebt u leuk nieuws te melden, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Techniek: Kees Bax

 

De raadsvergaderingen van de gemeenten Baarle-Nassau (4e woensdag van de maand) en Baarle-Hertog (3e donderdag van de maand) worden live uitgezonden via de Lokale Omroep Baarle, net als de vergaderingen van GOB (Gemeenschappelijk Overleg Baarle waarin de beide raden samen vergaderen).  Op 20 april om 20.00 uur vergadert de raad van Baarle-Hertog en op 10 mei is in Baarle-Nassau de eerstvolgende raadsvergadering. De raadsvergaderingen zijn na afloop ook terug te luisteren via raadsvergaderingterugluisteren 

Techniek: Han Sommen, Marcel Thomassen, Tom Bakker

 

Het uur van... 

Wilma van der Hel-Fros presenteert elke zondag  tussen 17.00-18.00 uur een programma met een gast, afgewisseld door muziek- of cabaretspecials.

Presentatie: Wilma van der Hel-Fros

Techniek: Tom Bakker/Staf van Aelst/Nick Theys/Jeanny Wouters

 

Samenloop voor Hoop

Op 13 en 14 mei is de Samenloop voor Hoop tussen zaterdag 14.00 en zondag 14.00 uur. Wij maken live uitzendingen op diverse tijdstippen. Nadere informatie volgt.

 

Nieuw programma: Freakshow

Pascal Bruurs en Nick Theys maken samen één keer per maand een nieuw programma: de Freakshow. Uitgezonden op de vierde vrijdag van de maand tussen 19.00-20.00 uur. Op vrijdag 24 maart was de première!

 

 

 

Afterscool kids in Valentijnspecial bij Karrewiet/VRT/Ketnet

Maandag 13 februari kwam een filmploeg van de VRT/Ketnet opnames maken voor het programma Karrewiet. Tess, Daphne, Mila, Cas, Jens, Florian, Tjeu en Tijs vertelden in de studio over radio maken en Valentijn en uiteraard over Nederlands/Vlaamse verhoudingen. Onder leiding van Nick Theys maken kinderen van de basisscholen van Baarle elke maandagmiddag tussen 16.00-17.00 uur een radioprogramma bij de Lokale Omroep Baarle. Dinsdag 14 februari werd het filmpje uitgezonden op de landelijke televisiezender Ketnet. Het filmpje is te bekijken via  facebook afterscool

 

ow07 karrewiet opnames lokale omroep Small

Afterscool Radio op RTV

Maandag 6 februari kwam een filmploeg van RTV naar de studio van de Lokale Omroep Baarle om een filmpje te maken van de kinderen van Afterscool Radio die elke maandag onder leiding van Nick Theys een programma maken. Via onze facebookpagina is het filmpje te bekijken, ga daarvoor naar de homepage en klik op facebook Afterscool Radio.

rtv opname studio Afterscool

 

Foto's Het Glazen Huis Baarle voor Samenloop voor Hoop Baarle

Op zondag 27 november van 14.00-20.00 uur was in Brasserie Den Engel aan de Singel een Glazen Huis ingericht. Hiermee werd geld ingezameld voor de Samenloop voor Hoop Baarle die 13 en 14 mei 2017 weer wordt georganiseerd. De Lokale Omroep Baarle maakte de hele dag een live uitzending; lokale dj's (Jarno, Romans, Kiske, Luc de Jong en Guillaume) gaven hun medewerking, net als Nick Theys en Daphne, Tess, Diesel, Iwan en Tjeu van Afterscool Radio en Jeanny Wouters van de Lokale Omroep Baarle. Mensen konden een plaat aanvragen tegen betaling. Allemaal voor het goede doel! Aan het eind van de avond stond de teller bij notaris Smits op 727 euro: die stand liep later nog op tot 775 euro. 

Techniek: Han Sommen en Marcel Thomassen.

glazen huis small 2glazen huis small 3glazen huis small 4glazen huis small 1afterscool glazen huis

 

 

Afterscool Radio kan assistentie gebruiken

Op maandagmiddag maakt Nick Theys met kinderen van 10-12 jaar Afterscool Radio. Om 15.30 uur zijn ze in de studio en het worden er steeds meer. Daarom zou hij zelf graag een assistent(e) willen hebben die hem ondersteunt met bijvoorbeeld ontvangst, orde houden, en drankje inschenken en opruimen. Heb je niets te doen op maandagmiddag en vind je kinderen leuk. Meld je dan aan bij Nick via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze studio is op de eerste etage van het Cultureel Centrum Baarle, naast de lift.

afterscool met burgemeester vt 4 Small

Burgemeester Leo Van Tilburg was onlangs gast bij Afterscool Radio

 

Teenage Radio tijdelijk under construction

Teenage Radio werkt aan een nieuw format met nieuwe presentatoren. Nadere berichtgving volgt!

 

 

 

Teenage Radio ontving Cesar Zuiderwijk

De legendarische drummer van Golden Earring Cesar Zuiderwijk was op maandagavond 17 oktober 2016 in de studio van Teenage Radio bij Nick Theys en zijn team van Teenage Radio. Terug te luisteren via deze site. terugluisteren

cesar zuiderwijk 4 Small

 Milan en Alex poseren met drummer Cesar Zuiderwijk na de uitzending.