Nieuws week 11 Speciaal

  • woensdag 15 maart 2017

Live uitzendingen binnenkort?

'Te gast bij'  op 16 maart 2017 

Live uitzending bij opening VBS De Vlinder 6 maart

* Top 100 allertijden

* RTV maakte opnames bij Afterscool Radio 6 februari

Afterscool kids in Valentijnspecial bij Karrewiet VRT/Ketnet

 * Raadsvergaderingen  

'Te gast bij' met Ad Laurijssen, Pam van Geloven, Lauri Peeters en Martien van Gool

Het radioprogramma 'te gast bij' van donderdag 16 maart wordt live opgenomen en uitgezonden tussen 19.00-20.00 uur. Een programma met gasten die praten met Cees Raats en Jeanny Wouters. Ad Laurijssen vertelt over de nieuwe toneelvoorstelling PARK van Toneelvereniging Ulicoten, een voorstelling die hij regisseerde met oude scénes en oud-leden van de vereniging, omdat TVU 30 jaar bestaat. Pam van Geloven en Lauri Peeters hebben het laatste nieuws van de Samengestelde Wedstrijden in Chaam. Martien van Gool zit in de organisatie van de spaghetti avond die Harmonie Sint Remi organiseert. De gasten van 23 maart zijn Gustaaf Braspenning, Marielle Wouters en Thea van Gorp en Ria Willekens.

 Te gast bij wordt herhaald op dinsdagavond om 18.00 uur en is ook terug te luisteren.terugluisteren

Wilt u ook een keer onze gast zijn, hebt u leuk nieuws te melden, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Techniek: Kees Bax

 

De raadsvergaderingen van de gemeenten Baarle-Nassau (4e woensdag van de maand) en Baarle-Hertog (3e donderdag van de maand) worden live uitgezonden via de Lokale Omroep Baarle, net als de vergaderingen van GOB (Gemeenschappelijk Overleg Baarle waarin de beide raden samen vergaderen). De raadsvergaderingen zijn na afloop ook terug te luisteren via raadsvergaderingterugluisteren 

Techniek: Han Sommen, Marcel Thomassen, Tom Bakker

  

Opening basisschool De Vlinder op 6 maart

Nick Theys, Wilma van der Hel-Fros en Florian, Tjeu, Daphne, Diesel, Tess, Tijs en Iwan hebben op 6 maart van 12.00-14.00 uur een live uitzending verzorgd vanuit de nieuwe school van Baarle-Hertog, De Vlinder. Die werd Op 6 maart om 09.00 uur geopend door burgemeester Leo Van Tilburg. Het programma wordt herhaald zondag 12 maart van 13.00-15.00 uur en is ook terug te luisteren.

Techniek: Marcel Thomassen

 

Hit Dossier XL Top 100

Op zondagochtend tussen 11.00-13.00 uur is het programma van Pascal Bruurs te beluisteren met eens in de maand een Border Top 20, de enige echte toplijst van twee landen. In de vastentijd brengt Pascal Bruurs voor het tiende jaar een Top 100 aller tijden, dit jaar voor het eerst samengesteld door de luisteraars. De lijst wordt uitgezonden van 5 maart t/m 16 april in de zendtijd van Hitdossier XL op de zondagochtend. 

Presentatie en techniek: Pascal Bruurs

 

Afterscool kids in Valentijnspecial bij Karrewiet/VRT/Ketnet

Maandag 13 februari kwam een filmploeg van de VRT/Ketnet opnames maken voor het programma Karrewiet. Tess, Daphne, Mila, Cas, Jens, Florian, Tjeu en Tijs vertelden in de studio over radio maken en Valentijn en uiteraard over Nederlands/Vlaamse verhoudingen. Onder leiding van Nick Theys maken kinderen van de basisscholen van Baarle elke maandagmiddag tussen 16.00-17.00 uur een radioprogramma bij de Lokale Omroep Baarle. Dinsdag 14 februari werd het filmpje uitgezonden op de landelijke televisiezender Ketnet. Het filmpje is te bekijken via  facebook afterscool

 

ow07 karrewiet opnames lokale omroep Small

Afterscool Radio op RTV

Maandag 6 februari kwam een filmploeg van RTV naar de studio van de Lokale Omroep Baarle om een filmpje te maken van de kinderen van Afterscool Radio die elke maandag onder leiding van Nick Theys een programma maken. Via onze facebookpagina is het filmpje te bekijken, ga daarvoor naar de homepage en klik op facebook Afterscool Radio.

rtv opname studio Afterscool

 

Foto's Het Glazen Huis Baarle voor Samenloop voor Hoop Baarle

Op zondag 27 november van 14.00-20.00 uur was in Brasserie Den Engel aan de Singel een Glazen Huis ingericht. Hiermee werd geld ingezameld voor de Samenloop voor Hoop Baarle die 13 en 14 mei 2017 weer wordt georganiseerd. De Lokale Omroep Baarle maakte de hele dag een live uitzending; lokale dj's (Jarno, Romans, Kiske, Luc de Jong en Guillaume) gaven hun medewerking, net als Nick Theys en Daphne, Tess, Diesel, Iwan en Tjeu van Afterscool Radio en Jeanny Wouters van de Lokale Omroep Baarle. Mensen konden een plaat aanvragen tegen betaling. Allemaal voor het goede doel! Aan het eind van de avond stond de teller bij notaris Smits op 727 euro: die stand liep later nog op tot 775 euro. 

Techniek: Han Sommen en Marcel Thomassen.

glazen huis small 2glazen huis small 3glazen huis small 4glazen huis small 1afterscool glazen huis

 

 

Afterscool Radio kan assistentie gebruiken

Op maandagmiddag maakt Nick Theys met kinderen van 10-12 jaar Afterscool Radio. Om 15.30 uur zijn ze in de studio en het worden er steeds meer. Daarom zou hij zelf graag een assistent(e) willen hebben die hem ondersteunt met bijvoorbeeld ontvangst, orde houden, en drankje inschenken en opruimen. Heb je niets te doen op maandagmiddag en vind je kinderen leuk. Meld je dan aan bij Nick via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze studio is op de eerste etage van het Cultureel Centrum Baarle, naast de lift.

afterscool met burgemeester vt 4 Small

Burgemeester Leo Van Tilburg was onlangs gast bij Afterscool Radio

 

Teenage Radio

 

De jongelui die Teenage Radio maken (Milan, Alex, Rinus, Sevi), hebben een nieuw format gemaakt, een nieuwe opzet van hun programma. In januari zijn zij van start gegaan en vanwege huiswerk en school maken zij nu elke twee weken een programma op maandagavond tussen 19.00-20.00 uur dat de week erna herhaald wordt.

 

Teenage Radio ontving Cesar Zuiderwijk

De legendarische drummer van Golden Earring Cesar Zuiderwijk was op maandagavond 17 oktober 2016 in de studio van Teenage Radio bij Nick Theys en zijn team van Teenage Radio. Terug te luisteren via deze site. terugluisteren

cesar zuiderwijk 4 Small

 Milan en Alex poseren met drummer Cesar Zuiderwijk na de uitzending.