Nieuws week 04 Speciaal

  • woensdag 25 januari 2017

Live uitzendingen binnenkort?

'Te gast bij'  op 26 januari 2017 

* Raadsvergaderingen 

Border Top 60 + Top 100 allertijden

 

'Te gast bij' met Marian van Zon, Jan Lückman en Edwin van der Werf

Het radioprogramma 'te gast bij' van donderdag 26 januari wordt live uitgezonden en opgenomen tussen 19.00-20.00 uur. Een programma met nieuws van mensen uit Baarle of omstreken die worden geinterviewd door Cees Raats en Jeanny Wouters. Te gast bij wordt herhaald op dinsdagavond om 18.00 uur en is ook terug te luisteren.terugluisteren

De gasten van deze week zijn: Marian van Zon van MEE West-Brabant, zij vertelt over onafhankelijke cliëntondersteuning. Jan Lückman geeft uitleg over de actie Kerkbalans. Teamleider Brandweer Baarle Edwin van der Werf blikt terug op 2016 en de uitrukken van brandweer en BLS in dat jaar.

Wilt u ook een keer onze gast zijn, hebt u leuk nieuws te melden, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Techniek: Kees Bax

 

Hit Dossier XL Top 100

Op zondagochtend tussen 11.00-13.00 uur is het programma van Pascal Bruurs te beluisteren en elke maand maakt hij een Border Top 20, een samenvoeging van de Vlaamse en Nederlandse hitlijsten waaruit een Baarlese top 20 ontstaat. Het jaaroverzicht 2016 in de vorm van een Border Top 60 werd in drie delen uitgezonden in januari. In de vastentijd brengt Pascal Bruurs voor het tiende jaar een Top Honderd aller tijden en dit jaar wil hij die door de luisteraars laten samenstellen. Vanaf 15 januari tot en met 19 februari kun je stemmen en de lijst wordt uitgezonden van 5 maart t/m 16 april in de zendtijd van Hitdossier XL op de zondagochtend. Iedereen mag stemmen en de invulling van de Baarlese Top 100 mede bepalen. Je mag 12 platen kiezen! http://www.123contactform.com/form-2283124/Hit-Dossier-XL-Top-100-2017Klik hier

Presentatie en techniek: Pascal Bruurs

 

De raadsvergaderingen van de gemeenten Baarle-Nassau (4e woensdag van de maand) en Baarle-Hertog (3e donderdag van de maand) worden live uitgezonden via de Lokale Omroep Baarle, net als de vergaderingen van GOB (Gemeenschappelijk Overleg Baarle waarin de beide raden samen vergaderen). De raadsvergaderingen zijn na afloop ook terug te luisteren via raadsvergaderingterugluisteren In januari vervallen in beide gemeenten de raadsvergaderingen. Woensdag 8 februari is de eerste raadsvergadering in Baarle-Nassau aanvang 19.30 uur; donderdag 16 februari is de eerste raadsvergadering van 2017 in Baarle-Hertog aanvang 20.00 uur.

Techniek: Han Sommen, Marcel Thomassen, Tom Bakker

 

Driekoningenzingen 6 januari 2017

Op vrijdag 6 januari hebben Pascal Bruurs, Tjeu van der Putten en Tess van Ooijen van Afterscool Radio opnames gemaakt tijdens het Driekoningen zingen bij de kerststal aan de Remigiuskerk. Via facebook van Omroep Baarle kun je het filmpje bekijken en ook via de facebookpagina van Afterscool Radio.

 

Foto's Het Glazen Huis Baarle voor Samenloop voor Hoop Baarle

Op zondag 27 november van 14.00-20.00 uur was in Brasserie Den Engel aan de Singel een Glazen Huis ingericht. Hiermee werd geld ingezameld voor de Samenloop voor Hoop Baarle die 13 en 14 mei 2017 weer wordt georganiseerd. De Lokale Omroep Baarle maakte de hele dag een live uitzending; lokale dj's (Jarno, Romans, Kiske, Luc de Jong en Guillaume) gaven hun medewerking, net als Nick Theys en Daphne, Tess, Diesel, Iwan en Tjeu van Afterscool Radio en Jeanny Wouters van de Lokale Omroep Baarle. Mensen konden een plaat aanvragen tegen betaling. Allemaal voor het goede doel! Aan het eind van de avond stond de teller bij notaris Smits op 727 euro: die stand liep later nog op tot 775 euro. 

Techniek: Han Sommen en Marcel Thomassen.

glazen huis small 2glazen huis small 3glazen huis small 4glazen huis small 1afterscool glazen huis

 

 

Afterscool Radio kan assistentie gebruiken

Op maandagmiddag maakt Nick Theys met kinderen van 10-12 jaar Afterscool Radio. Om 15.30 uur zijn ze in de studio en het worden er steeds meer. Daarom zou hij zelf graag een assistent(e) willen hebben die hem ondersteunt met bijvoorbeeld ontvangst, orde houden, en drankje inschenken en opruimen. Heb je niets te doen op maandagmiddag en vind je kinderen leuk. Meld je dan aan bij Nick via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze studio is op de eerste etage van het Cultureel Centrum Baarle, naast de lift.

afterscool met burgemeester vt 4 Small

Burgemeester Leo Van Tilburg was onlangs gast bij Afterscool Radio

 

Teenage Radio

 

De jongelui die Teenage Radio maken (Milan, Alex, Rinus, Sevi), hebben een nieuw format gemaakt, een nieuwe opzet van hun programma. In januari zijn zij van start gegaan en vanwege huiswerk en school maken zij nu elke twee weken een programma op maandagavond tussen 19.00-20.00 uur dat de week erna herhaald wordt.

 

Teenage Radio ontving Cesar Zuiderwijk

De legendarische drummer van Golden Earring Cesar Zuiderwijk was op maandagavond 17 oktober 2016 in de studio van Teenage Radio bij Nick Theys en zijn team van Teenage Radio. Terug te luisteren via deze site. terugluisteren

cesar zuiderwijk 4 Small

 Milan en Alex poseren met drummer Cesar Zuiderwijk na de uitzending.