Nieuws week 01 Speciaal

  • woensdag 04 januari 2017

Live uitzendingen binnenkort?

'Te gast bij'  op 5 januari 2017 

* Raadsvergaderingen 

* Filmpje Driekoningenzingen

* Foto's Het Glazen Huis op zondag 27 november van 14.00-20.00 uur

* Teenage Radio maakt nieuw format

'Te gast bij' met pastoor Demmers, Ria Willekens, Thea van Gorp-Snijders, Marianne Jacobs-Bouwens

Het radioprogramma 'te gast bij' van donderdag 5 januari wordt live uitgezonden en opgenomen tussen 19.00-20.00 uur. Een programma met nieuws van mensen uit Baarle of omstreken die worden geinterviewd door Cees Raats en Jeanny Wouters. Te gast bij wordt herhaald op dinsdagavond om 18.00 uur en is ook terug te luisteren.terugluisteren

De gasten van deze week zijn: pastoor Demmers, met hem blikken we terug op zijn eerste jaar in onze parochies. Ria Willekens en Thea van Gorp-Snijders zijn van kamerkoor Terpander en vertellen over het Driekoningenconcert van 8 januari. Marianne Jacobs-Bouwens uit Chaam heeft het laatste nieuws van de ABC Opstapbus. 

Wilt u ook een keer onze gast zijn, hebt u leuk nieuws te melden, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Techniek: Kees Bax

 

 

De raadsvergaderingen van de gemeenten Baarle-Nassau (4e woensdag van de maand) en Baarle-Hertog (3e donderdag van de maand) worden live uitgezonden via de Lokale Omroep Baarle, net als de vergaderingen van GOB (Gemeenschappelijk Overleg Baarle waarin de beide raden samen vergaderen). De raadsvergaderingen zijn na afloop ook terug te luisteren via raadsvergaderingterugluisteren

Techniek: Han Sommen, Marcel Thomassen, Tom Bakker

 

Driekoningenzingen 6 januari 2017

Op vrijdag 6 januari is het Driekoningen en traditiegetrouw gaan kinderen in Baarle dan de huizen langs om een Driekoningenlied te zingen en daarvoor hopelijk iets te (ont)vangen. Bij de kerststal aan de Remigiuskerk heeft het Jeugdwerk een wedstrijd. Iedereen mag daar komen zingen en krijgt lekkere chocomelk en beschuit met muisjes. Je mag op de foto en je lied zingen en er zijn prijzen voor de origineelste liedjes en koningen. Tussen 15.00-17.00 uur kun je daar terecht, en de Lokale Omroep Baarle gaat er een reportage maken, met film. Pascal Bruurs is er met Tjeu van der Putten van Afterscool Radio en Tess van Ooijen. Misschien zie je jezelf dan later terug op facebook bij Omroep Baarle?

 

Foto's Het Glazen Huis Baarle voor Samenloop voor Hoop Baarle

Op zondag 27 november van 14.00-20.00 uur was in Brasserie Den Engel aan de Singel een Glazen Huis ingericht. Hiermee werd geld ingezameld voor de Samenloop voor Hoop Baarle die 13 en 14 mei 2017 weer wordt georganiseerd. De Lokale Omroep Baarle maaket de hele dag een live uitzending; lokale dj's (Jarno, Romans, Kiske, Luc de Jong en Guillaume) aeven hun medewerking, net als Nick Theys en Daphne, Tess, Diesel, Iwan en Theu van After Scool Radio en Jeanny Wouters. Mensen konden een plaat aanvragen tegen betaling. Allemaal voor het goede doel! Aan het eind van de avond stond de teller bij notaris Smits op 727 euro: die stand kan nog oplopen, want er zijn 15 donatieboxen nog niet geteld!

Techniek: Han Sommen en Marcel Thomassen.

glazen huis small 2glazen huis small 3glazen huis small 4glazen huis small 1afterscool glazen huis

 

 

Afterscool Radio kan assistentie gebruiken

Op maandagmiddag maakt Nick Theys met kinderen van 10-12 jaar Afterscool Radio. Om 15.30 uur zijn ze in de studio en het worden er steeds meer. Daarom zou hij zelf graag een assistent(e) willen hebben die hem ondersteunt met bijvoorbeeld ontvangst, orde houden, en drankje inschenken en opruimen. Heb je niets te doen op maandagmiddag en vind je kinderen leuk. Meld je dan aan bij Nick via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze studio is op de eerste etage van het Cultureel Centrum Baarle, naast de lift.

afterscool met burgemeester vt 4 Small

Burgemeester Leo Van Tilburg was onlangs gast bij Afterscool Radio

 

Teenage Radio

 

Tijdelijk 'under construction'.  De kinderen die Teenage Radio maken zijn bezig met een nieuw format, een nieuwe opzet van hun programma met een nieuwe naam en andere inhoud. In januari hopen zij hiermee klaar te zijn en gaat hun nieuwe programma de lucht in!

Teenage Radio ontvangt Cesar Zuiderwijk

De legendarische drummer van Golden Earring Cesar Zuiderwijk was op maandagavond 17 oktober 2016 in de studio van Teenage Radio bij Nick Theys en zijn team van Teenage Radio. Terug te luisteren via deze site. terugluisteren

cesar zuiderwijk 4 Small

 Milan en Alex poseren met drummer Cesar Zuiderwijk na de uitzending.