Nieuws week 48 Speciaal

  • woensdag 30 november 2016

Live uitzendingen binnenkort?

'Te gast bij'  op 1 december

* Raadsvergaderingen

Woensdag 7 december Hollandse Top 100 van 12.00-18.00 uur

Dinsdag 13 december live uitzending vanaf kerstmarkt Janshove van 10.00-16.00 uur

* Foto's Het Glazen Huis op zondag 27 november van 14.00-20.00 uur

* Teenage Radio ontving Cesar Zuiderwijk

'Te gast bij' met Frans van Gestel, Bep Marcus, Jeugdprins Michiel en Aat Rietveld

Op donderdag 1 december kun je tussen 19.00-20.00 uur, luisteren naar Te gast bij. Een live programma met nieuws van mensen uit Baarle of omstreken die worden geinterviewd door Cees Raats en Jeanny Wouters. Te gast bij wordt herhaald op dinsdagavond om 18.00 uur en is ook terug te luisteren.terugluisteren

De gasten van deze week zijn: Frans van Gestel, voorzitter van Gloria Atletiek, met hem praten we over de Enclavecross. Bep Marcus komt vertellen over de dag van de Mensenrechten, zij coördineert de activiteiten van Amnesty International in Baarle. Jeugdprins Michiel is op 11-11 gekozen tot de nieuwe prins bij de jeugd voor carnaval 2017. Aad Rietveld gaat een cursus bijenvriendelijk handelen geven en daar vertelt hij over.

Techniek: Kees Bax

 

De raadsvergaderingen van de gemeenten Baarle-Nassau (4e woensdag van de maand) en Baarle-Hertog (3e donderdag van de maand) worden live uitgezonden via de Lokale Omroep Baarle, net als de vergaderingen van GOB (Gemeenschappelijk Overleg Baarle waarin de beide raden samen vergaderen). De raadsvergaderingen zijn na afloop ook terug te luisteren via raadsvergadering terugluisteren 

Techniek: Han Sommen, Marcel Thomassen, Tom Bakker

 

Woensdag 7 december Hollandse Top 100

Ad Smits en zijn team van Zaterdagmatinee gaan op deze woensdag van 12.00-18.00 uur de Hollandse Top 100 uitzenden, zes uur radio met Neerlands mooiste muziek!

 

Dinsdag 13 december

Elk jaar organiseert zorgcentrum Janshove in Baarle een Kerstmarkt; dit jaar op dinsdag 13 december van 10.00-16.00 uur. Een team van de Lokale Omroep Baarle, bestaande uit Han Sommen, Ad Smits, Staf van Aelst en Jeanny Wouters maken zes uur live radio vanaf deze locatie met muziek, informatie en interviews. Kom kijken (gratis toegankelijk) of luister naar de radio en beleef de kerstmarkt live mee!

 

Het Glazen Huis Baarle voor Samenloop voor Hoop Baarle

Op zondag 27 november van 14.00-20.00 uur was in Brasserie Den Engel aan de Singel een Glazen Huis ingericht. Hiermee werd geld ingezameld voor de Samenloop voor Hoop Baarle die 13 en 14 mei 2017 weer wordt georganiseerd. De Lokale Omroep Baarle maaket de hele dag een live uitzending; lokale dj's (Jarno, Romans, Kiske, Luc de Jong en Guillaume) aeven hun medewerking, net als Nick Theys en Daphne, Tess, Diesel, Iwan en Theu van After Scool Radio en Jeanny Wouters. Mensen konden een plaat aanvragen tegen betaling. Allemaal voor het goede doel! Aan het eind van de avond stond de teller bij notaris Smits op 727 euro: die stand kan nog oplopen, want er zijn 15 donatieboxen nog niet geteld!

Techniek: Han Sommen en Marcel Thomassen.

glazen huis small 2glazen huis small 3glazen huis small 4glazen huis small 1

 

 

Afterscool Radio kan assistentie gebruiken

Op maandagmiddag maakt Nick Theys met kinderen van 10-12 jaar Afterscool Radio. Om 15.30 uur zijn ze in de studio en het worden er steeds meer. Daarom zou hij zelf graag een assistent(e) willen hebben die hem ondersteunt met bijvoorbeeld ontvangst, orde houden, en drankje inschenken en opruimen. Heb je niets te doen op maandagmiddag en vind je kinderen leuk. Meld je dan aan bij Nick via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze studio is op de eerste etage van het Cultureel Centrum Baarle, naast de lift.

afterscool met burgemeester vt 4 Small

Burgemeester Leo Van Tilburg was onlangs gast bij Afterscool Radio

 

Teenage Radio ontvangt Cesar Zuiderwijk

De legendarische drummer van Golden Earring heeft toegezegd een keer mee te willen werken aan Teenage Radio bij de Lokale Omroep Baarle. Op maandagavond wordt dit programma gemaakt met jongeren die naar de middelbare school gaan. Live uitgezonden van 19.00-20.00 uur. Op maandag 17 oktober verwacht Nick Theys en zijn team deze speciale gast; Cesar Zuiderwijk. Terug te luisteren via deze site. terugluisteren

cesar zuiderwijk 4 Small

 Milan en Alex poseren met drummer Cesar Zuiderwijk na de uitzending.