Nieuws week 46 Speciaal

  • woensdag 16 november 2016

Live uitzendingen binnenkort?

'Te gast bij'  op 17 november

* Raadsvergaderingen

Het uur van... Niels Landstra

* Het Glazen Huis op zondag 27 november van 14.00-20.00 uur

* Teenage Radio ontving Cesar Zuiderwijk

'Te gast bij' met Bianca Francken, Peter van den Heijkant, Gerard Schapendonk en Martien van Gool

Op donderdag 17 november kun je tussen 19.00-20.00 uur, luisteren naar Te gast bij. Een live programma met nieuws van mensen uit Baarle of omstreken die worden geinterviewd door Cees Raats en Jeanny Wouters. Te gast bij wordt herhaald op dinsdagavond om 18.00 uur en is ook terug te luisteren.terugluisteren

De gasten van deze week zijn: Bianca Francken namens de Muziekacademie Noorderkempen; zij organiseren een concert in Zondereigen op 25 november. Peter van den Heijkant maakt deel uit van de actiegroep tegen overlast van vrachtverkeer in het centrum. Gerard Schapendonk is voorzitter van de Baarlese Samenloop voor Hoop en samen met Martien van Gool komt hij uitleg geven over de stand van zaken bij de organisatie van dit grote evenement van 2017.

Techniek: Kees Bax

 

De raadsvergaderingen van de gemeenten Baarle-Nassau (4e woensdag van de maand) en Baarle-Hertog (3e donderdag van de maand) worden live uitgezonden via de Lokale Omroep Baarle, net als de vergaderingen van GOB (Gemeenschappelijk Overleg Baarle waarin de beide raden samen vergaderen). De raadsvergaderingen zijn na afloop ook terug te luisteren via raadsvergadering terugluisteren In november vergadert de raad van Baarle-Hertog op donderdag 17 november.

Techniek: Han Sommen, Marcel Thomassen, Tom Bakker

 

Het uur van ... Niels Landstra

Op zondagmiddag tussen 17.00-18.00 uur praat Wilma van der Hel-Fros met dichter en zanger Niels Landstra. Hij declameert ook gedichten en zingt, begeleid door hemzelf op gitaar.  

Na de uitzending ook terug te luisteren via deze site. Wilt u ook een keer een uur radio maken, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Presentatie: Wilma van der Hel-Fros

Techniek: Nick Theys

 

Het Glazen Huis Baarle voor Samenloop voor Hoop Baarle

Op zondag 27 november van 14.00-20.00 uur is in Brasserie Den Engel aan de Singel een Glazen Huis ingericht. Bedoeling is om hiermee geld in te zamelen voor de Samenloop voor Hoop Baarle die in mei 2017 weer wordt georganiseerd. De Lokale Omroep Baarle maakt de hele dag een live uitzending; lokale dj's (Jarno, Romans, Kiske, Luc de Jong en Guillaume) geven hun medewerking. Mensen die willen doneren kunnen een plaat aanvragen tegen betaling. Allemaal voor het goede doel!

 

Afterscool Radio kan assistentie gebruiken

Op maandagmiddag maakt Nick Theys met kinderen van 10-12 jaar Afterscool Radio. Om 15.30 uur zijn ze in de studio en het worden er steeds meer. Daarom zou hij zelf graag een assistent(e) willen hebben die hem ondersteunt met bijvoorbeeld ontvangst, orde houden, en drankje inschenken en opruimen. Heb je niets te doen op maandagmiddag en vind je kinderen leuk. Meld je dan aan bij Nick via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze studio is op de eerste etage van het Cultureel Centrum Baarle, naast de lift.

afterscool met burgemeester vt 4 Small

Burgemeester Leo Van Tilburg was onlangs gast bij Afterscool Radio

 

Teenage Radio ontvangt Cesar Zuiderwijk

De legendarische drummer van Golden Earring heeft toegezegd een keer mee te willen werken aan Teenage Radio bij de Lokale Omroep Baarle. Op maandagavond wordt dit programma gemaakt met jongeren die naar de middelbare school gaan. Live uitgezonden van 19.00-20.00 uur. Op maandag 17 oktober verwacht Nick Theys en zijn team deze speciale gast; Cesar Zuiderwijk. Terug te luisteren via deze site. terugluisteren

cesar zuiderwijk 4 Small

 Milan en Alex poseren met drummer Cesar Zuiderwijk na de uitzending.