Nieuws week 41

  • woensdag 12 oktober 2016

Live uitzendingen binnenkort?

'Te gast bij'  op 13 oktober

* Raadsvergaderingen

* Afterscool Radio vraagt hulp van gastheer/gastvrouw

* Teenage Radio ontvangt Cesar Zuiderwijk

'Te gast bij' met Irma Jansen, Koen van Gastel, Toon Timmermans, Rinus Timmermans en Johan Bertens

Op donderdag 13 oktober kun je tussen 19.00-20.00 uur, luisteren naar Te gast bij. Een live programma met nieuws van mensen uit Baarle of omstreken die worden geinterviewd door Cees Raats en Jeanny Wouters. Te gast bij wordt herhaald op dinsdagavond om 18.00 uur en is ook terug te luisteren.terugluisteren

De gasten van deze week zijn:  Irma Jansen en Koen van Gastel van een van de werkgroepen dementievriendelijke gemeenten en zij vertellen over de ontmoetingsdag van 29 oktober. Toon en Rinus Timmermans hebben nieuws over de archeologiedagen in Alphen. Johan Bertens is voorzitter van HC Baarle en blikt terug op het eerste jaar van de hockeyclub.

Presentatie: Cees Raats en Jeanny Wouters 

Techniek: Kees Bax

De raadsvergaderingen van de gemeenten Baarle-Nassau (4e woensdag van de maand) en Baarle-Hertog (3e donderdag van de maand) worden live uitgezonden via de Lokale Omroep Baarle, net als de vergaderingen van GOB (Gemeenschappelijk Overleg Baarle waarin de beide raden samen vergaderen). De raadsvergaderingen zijn na afloop ook terug te luisteren via raadsvergadering terugluisteren

Techniek: Han Sommen, Marcel Thomassen, Tom Bakker

Afterscool Radio kan assistentie gebruiken

Op maandagmiddag maakt Nick Theys met kinderen van 10-12 jaar Afterscool Radio. Om 15.30 uur zijn ze in de studio en het worden er steeds meer. Daarom zou hij zelf graag een assistent(e) willen hebben die hem ondersteunt met bijvoorbeeld ontvangst, orde houden, en drankje inschenken en opruimen. Heb je niets te doen op maandagmiddag en vind je kinderen leuk. Meld je dan aan bij Nick via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze studio is op de eerste etage van het Cultureel Centrum Baarle, naast de lift.

Teenage Radio ontvangt Cesar Zuiderwijk

De legendarische drummer van Golden Earring heeft toegezegd een keer mee te willen werken aan Teenage Radio bij de Lokale Omroep Baarle. Op maandagavond wordt dit programma gemaakt met jongeren die naar de middelbare school gaan. Live uitgezonden van 19.00-20.00 uur. Op maandag 17 oktober verwacht Nick Theys en zijn team deze speciale gast; Cesar Zuiderwijk.