Nieuws week 39

  • woensdag 28 september 2016

Live uitzendingen binnenkort?

'Te gast bij'  op 29 september

* Raadsvergaderingen

* Afterscool Radio en Teenage Radio hebben weer ruimte voor nieuwe kinderen - presentatoren/technici

'Te gast bij' met Gerda van de Broek, Frans Tuijtelaars, Corné van de Boogaart

Op donderdag 29 september 2016 kun je tussen 19.00-20.00 uur, luisteren naar Te gast bij. Een live programma met nieuws van mensen uit Baarle of omstreken die worden geinterviewd door Cees Raats en Jeanny Wouters. Te gast bij wordt herhaald op dinsdagavond om 18.00 uur en is ook terug te luisteren.terugluisteren

De gasten van deze week zijn:  Gerda van den Broek, zij vertelt over de nieuwe website www.onsalphenchaam.nl Frans Tuijtelaars heeft het laatste nieuws over de viering van de herdenking op 2 oktober. Corné van de Boogaart is contactpersoon van de Brandwondenstichting en coördineert de collecte.

Volgende week zijn de onderwerpen/gasten ook al bekend: Tiny Alewijn en Jac Braspenning over de korendag en 10-jarig bestaan Enclavekoor, Victor Theeuwes en Willy Peeters van de Haaibikers over de toertocht, Pastoor Jan Braspenning over zijn priesterjubileum, Marian Molenschot over stichting Jeugd en Rouw.

Presentatie: Cees Raats en Jeanny Wouters 

Techniek: Kees Bax

De raadsvergaderingen van de gemeenten Baarle-Nassau (4e woensdag van de maand) en Baarle-Hertog (3e donderdag van de maand) worden live uitgezonden via de Lokale Omroep Baarle, net als de vergaderingen van GOB (Gemeenschappelijk Overleg Baarle waarin de beide raden samen vergaderen). De raadsvergaderingen zijn na afloop ook terug te luisteren via raadsvergadering terugluisteren

Techniek: Han Sommen, Marcel Thomassen, Tom Bakker

Afterscool Radio en Teenage Radio roepen jeugdige radiomakers op zich te melden

Op maandagmiddag maakt Nick Theys met kinderen van 10-12 jaar Afterscool Radio. Om 15.30 uur moet je in de studio zijn en van 16.00-17.00 uur wordt het programma rechtstreeks uitgezonden. Je leert over muziek, presenteren, techniek. Er is weer ruimte voor kinderen die interesse hebben in radio maken. Gewoon langskomen op maandagmiddag. Onze studio is op de eerste etage van het Cultureel Centrum Baarle, naast de lift.

Teenager Radio wordt op maandagavond gemaakt met jongeren die naar de middelbare school gaan. Live uitgezonden van 19.00-20.00 uur en je moet er om 18.30 uur zijn in de studio als je wilt meedoen. Gewoon een keer langsgaan als je interesse  hebt in radio, in muziek of in presenteren of techniek wilt leren. Ook hier is de begeleiding in handen van Nick Theys.