Laatste nieuws

  • woensdag 31 augustus 2016

'Te gast bij' met Jochem van Velthoven, Ann Brosens en Ingeborg

Op donderdag 1 september 2016 kun je tussen 19.00-20.00 uur, luisteren naar Te gast bij. Een live programma met nieuws van mensen uit Baarle of omstreken die worden geinterviewd door Cees Raats en Jeanny Wouters. De gasten van deze week zijn: kapelaan Jochem van Velthoven, met hem blikken we terug op de wereldjongerendagen in Krakau. Ann Brosens heeft informatie over de tweede grote Wandeltweedaagse in het land van Mark en Merkske die ook Baarle aandoet. Ingeborg vertelt over de tweede editie van de Musclerun die bij 't Zand in Alphen wordt georganiseerd op 8 en 9 oktober.

Presentatie: Cees Raats en Jeanny Wouters

Techniek: Kees Bax

 

Het uur van...  Wilma van der Hel

Zondag 4 september tussen 13.00-14.00 uur in  'het uur van...' aandacht voor Franse Chansons, uitgezocht door presentatrice Wilma van der Hel-Fros. De laatste zomerspecial van dit seizoen. Volgende week is de gaste Lind Mostmans en zij praat met Jeanny Wouters over haar nieuwe cursus bij het Cultureel Centrum Baarle: Koken voor Mannen.

Wil jij een keer een uur radio maken bij onze Lokale Omroep Baarle, meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l

Na afloop ook terug te luisteren het uur van ...

Presentatie: Wilma van der Hel-Fros

Techniek: Tom Bakker

 

De raadsvergaderingen van de gemeenten Baarle-Nassau (4e woensdag van de maand) en Baarle-Hertog (3e donderdag van de maand) worden live uitgezonden via de Lokale Omroep Baarle, net als de vergaderingen van GOB (Gemeenschappelijk Overleg Baarle waarin de beide raden samen vergaderen). De raadsvergaderingen zijn na afloop ook terug te luisteren via raadsvergadering terugluisteren

Techniek: Han Sommen, Marcel Thomassen, Tom Bakker

 

Dassepop

Op zondag 11 september wordt voor de 11e keer Dassepop georganiseerd in het park aan de Dasseburcht. Het team van Afterscool Radio onder leiding van Nick Theys maakt er opnames die de volgende dag in het programma van Afterscool Radio en Teenage Radio te beluisteren zijn. Dus op maandag 12 september, tussen 16.00-17.00 uur en tussen 19.00-20.00 uur.