De W6D  alle dagen live in de lucht !

De Lokale Omroep Baarle maakt tijdens de Wielerzesdaagse elke dag een live uitzending tussen 09.00-11.00 uur. Deze live uitzendingen worden gemaakt door het W6D radioteam dat elk jaar wordt samengesteld uit medewerkers en kinderen die zin hebben om hieraan mee te doen. Dit jaar bestond het radioteam uit: Daphne Schoenmakers, Michael Berentsen, Axel Willems  en Tess en Liesbeth Bruurs van Teenage Radio en Jayden van Afterscool Radio, Cindy Schoenmakers, Han Sommen en Jeanny Wouters en af en toe stak Dorpsverbinder Eveline Beemster een handje toe.

Tijdens W6D radio kan iedereen die dat wil via de radio getuige zijn van de ceremonie protocollair, de prijsuitreiking, de eerste start. Er worden interviews gedaan met deelnemers, W6D leiding en passanten op de parking van het Cultureel Centrum. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws met tussendoor muziek. 

Het radioteam is tijdens de W6D te vinden naast de deur bij de beachvlag van de Lokale Omroep Baarle.

Wil je ook deel uitmaken van het radioteam om het de volgende keer nog spannender te maken? Geef je dan alvast op! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot de volgende W6D !

 w6d radio 1 Small

w6d radio burgemeester Small 

w6d team Small

 

 

w6d radioteam Small

 

W6D 2015  

radio w6dw6d 1 Smallw6d staf wijkagent Smallw6d jeanny han Small